TRANSPORT

Vi kan distribution – styckegods, parti och fjärr. Vår breda fordonspark och våra duktiga medarbetare gör att vi kan lösa de flesta transporter om det så ska hållas varmt eller kallt. Självklart löser vi även expressbud när det är bråttom.

Styckegods

Har du något du vill skicka med? Eftersom vi har flera fasta distributionsrutter så har vi också ett stort transportnät i Värmland, Västra Götaland och Örebro. Det innebär att vi säkert har en bil i närheten av dig.


Jag vill frakta lite

Partigods

Vi siktar alltid på att fylla våra bilar, men ibland finns det fortfarande plats kvar. Vill du ha hjälp att transportera en större mängd gods? Hör gärna av dig till oss så planerar vi den mest ekonomiska och miljövänligaste transporten.
 
Jag vill frakta en del

Fjärr

Vi kör idag fjärrtransporter i mellansverige och med vår breda fordonspark så har vi inga problem att starta upp nya linjer och samarbeten. Alla våra fjärrtransporter körs på fossilfria bränslen.
Jag vill frakta mycket

Bud

Brinner det i knutarna? Ibland är det bråttom och godset måste levereras snabbt samt utanför det vanliga transportnätet. Då kan expressbud vara lösningen! Vi kan hjälpa er med bud i hela Norden. Du kan kontakta oss dygnet runt.
Jag har bråttom