JOBBA MED OSS

Vill du jobba med oss? Hör gärna av dig om du är intresserad av att jobba med oss – om det så är som medarbetare, samarbetspartner eller hyresgäst.

Medarbetare

Just nu är vi i full gång att stärka upp vårt team inför sommaren 2024! Vi söker B-, C- och CE- chaufförer som vill rycka in när några av oss tar lite semester. Efter sommaren finns det stor chans till vidare arbete inom CaSteMa. Är du den vi söker? Kontakta oss via knapp nedan så berättar vi mer.

Jag vill bli medarbetare

 

Samarbetspartner

Vi är alltid intresserade av att kroka arm med nya samarbetspartners! Vid de tillfällen vi levererar i samarbete med en partner ser vi till att CaSteMa är ert ansikte utåt. Klicka på knappen nedan om du vill samarbeta med oss.Jag vill bli samarbetspartner

Hyresgäst

Vill du bli vår hyresgäst? I vår nyrenoverade lokal finns möjlighet att arbeta med oss. Fastigheten är belägen på Montörsgatan 2 i Karlstad, nära både restauranger och motorväg. Det finns även nyrenoverade förråd och del i kyl-/varmlager att hyra. Här arbetar företagen CaSteMa, Nicke Snickare och Ekonomitjänst. Hör av dig via knappen nedan om du vill bli en del av gänget.

Jag vill flytta in